Wednesday, January 11, 2017

Απόστολος ο ΜΗ Έλληνας !

Δίχως να μπούμε σε φοβερές  επιστημονικές έρευνες για το "dna" των Ελλήνων θα δούμε πως ο Απόστολος Αμυράς ουδεμία σχέση έχει με τους ΠρωτοΕλληνες ..
με τους "Ελληνες" Ελληνιστές
 της παρακμιακής κλασσικής και ύστερης Ελλάδας μπορεί να έχει ! Ας δούμε λοιπόν ένα παράδειγμα

Στην εικόνα βλέπουμε τον Απόστολο (Ιφικράτη) Αμυρά
Φαινοτυπικά ειναι Διναροαλπικός  με Μπλε μάτια καστανα μαλλία ,και ελάχιστη γενειάδα !
Μη την πρώτη ματιά ΔΕΝ τον λες Έλληνα αλλά μάλλον Αυστριακό ,Ευρωπαίο, στέλεχος επιχείρησης ή τράπεζας !















Εδώ βλέπουμε έναν Ελληνα πραγματικό,,Μεσογειακό με πλούσια γενειάδα μαύρα μάτια και γενικά όλη την Ελληνική κλασσική ομορφιά !
Τον οποίο μόλις τον πρώτο αντικρίσεις ..τον λες αμέσως Έλληνα και όχι μπορεί και ναι μπορεί και όχι !














Ο Όποιος Μεσογειακός και εδημιούργησε το ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΌ 12θεο  ,όπως βλέπουμε και απο την αναπαράσταση του ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΥ Δία !















Οπότε αυτό δημιουργεί ένα άλλο ερώτημα..γιατί όλοι αυτοί οι ΜΗ Μεσογειακοί νεοπαγανιστές προσκυνούν έναν Άνθρωπο θεοποιημένο όπως ήταν ο Δίας? Το ξέρουν ότι ο Δίας και οι Πραγματικοί Ελληνες θα τους έφτυναν εάν έβλεπαν τα νεοπαγανιστικά τους καραγκιοζιλίκια ?

Και για το τέλος να δούμε τι έλεγαν για τα μπλε μάτια οι Έλληνες...που να έβλεπαν το όλο σημερινό κατάντημα !

Τους  Έλληνες τους απωθούσαν τα μπλε μάτια, λόγω της σπανιότητάς τους και της συσχέτισής τους με ασθένειες (καταρράκτη και γλαύκωμα), αλλά λόγω και τις συσχέτισής τους με τους Βαρβαρους εισβολεις !

Οπως αυτό φαίνεται μέσα απο την ερευνα του 
Maxwell-Stuart, P.G., 1981, Studies in Greek colour terminology, vol.1 “Glaukos”, Leiden : Brill
Ο ενστικτώδης φόβος της απώλειας της όρασης πρέπει να ήταν πολύ ισχυρός σε όλους τους ανθρώπους, συνεπώς η αντίδραση σε τέτοια μάτια θα προκαλούσε απέχθεια. Όλοι απεύχονταν να έχουν παρόμοια τύχη. Υγιή μάτια τέτοιου χρώματος έχουν κάτι το αφύσικο μέσα τους και η σχετική σπανιότητα στην κυρίως Ελλάδα (και ειδικά στην Κρήτη) θα είχε προκαλέσει ενστικτώδη εχθρότητα. Ο φόβος του αγνώστου και του ασυνήθιστου υποδηλώνει ότι οι κάτοχοι τέτοιων ματιών πρέπει να ήταν μοχθηροί∙ έτσι αιτιολογείται η διαρκής συσχέτιση των μπλε ματιών με το κακό μάτι που έχει διατηρηθεί στην Ελλάδα και στις γύρω περιοχές μέχρι στις μέρες μας. Λογικά, αυτά τα εχθρικά συναισθήματα θα μπορούσαν να έχουν ισχυροποιηθεί από την γνώση ότι οι ξένοι του παγερού Βορρά – επικίνδυνοι, ξένοι και επιδρομείς – είχαν μπλε μάτια.
Αρα μέσα από όλα αυτά,πως θα αποκαλούσαν οι Ελληνες τον Απόστολο Αμυρά?..με μια λέξη 
Βάρβαρο !
  

No comments:

Post a Comment