Wednesday, January 11, 2017

Σύμβολο ΙΕΡ.Α.Κ.Σ.

Ας ξεκινήσουμε το blog με το σύμβολο του πολιτικού φορέα ΙΕΡ.Α.Κ.Σ.
Δεν γνωρίζω ποιος δημιούργησε το συγκεκριμένο σύμβολο αλλά όποιος και να ήταν,δεν έχει την παραμικρή αίσθηση γούστου  .Ένα σύμβολο κιτς το οποίο και αποτελείτε από τον Ήλιο της Βεργίνας και από το λεγόμενο "Δελφικό έψιλον"  με το ένα να είναι πάνω στο άλλο.
Ο ήλιος της βεργίνας ως ξεχωριστό σύμβολο είναι ένα όμορφο και αρμονικό σύμβολο όπως και ολόκληρη η Ελληνική αρχαιότητα αλλά ο παγανιστής φίλος μας όντας μπερδεμένος στο μυαλό του και μη μπορώντας να δημιουργήσει ένα δικό του σύμβολο είπε να αντιγράψει την αρχαιότητα και να Ελληνίσει !
Δηλαδή όχι να δημιουργήσει και να πρωτοτυπήσει όπως έκαναν οι Ελληνες αλλά να τους αντιγράψει με έναν παρακμιακό τρόπο,ακόμα και στο σύμβολο. Πέραν από τον ήλιο ας δούμε και το λεγόμενο Ε το οποίο και είναι το σύμβολο του κάθε αρχαιολάγνου νεοπαγανιστή που ονειρευτείτε ομάδες έψιλον και Σείριους  . Ας μην ασχοληθούμε με την σημασία που ο κάθε έναν μπορεί να του δώσει,καθώς στα σύμβολα η σημασία εξαρτάτε από τον καθένα ,αλλά ας παρατηρήσουμε το τρομερό σχέδιο Ε που κρύβει τον ήλιο και έχει πέσει πάνω του τσαπατσούλικα!
Αυτό είναι το νέο Εθνικό σύμβολο που ονειρευεται  ο Κύριος Απόστολος Αμυράς,ένα καρακιτσαριό? Μάνο από αυτό αποδεικνύεται  πως δεν έχετε την παραμικρή ιδέα περι "Ελληνισμού" Τουλάχιστον αφαιρέστε κυριε Απόστολε τον Ηλιο και αφήστε το παρακμιακό καμένο Ε μόνο του εκεί να στέκει!

No comments:

Post a Comment